Vabimo vas, da obiščete gostilno s prenočišči Potok!

O gostilni


Gostilna s prenočišči Potok je last gostoljubnega Roberta Deželaka, ki bo goste popeljal v svet okusnih doživetij s pogledom na čudovito naravo. Nahaja se na lepi podeželski točki ob magistralni cesti Postojna-Reka med Ilirsko Bistrico in mejnim prehodom Jelšane-Rupa. Vsak dan goste razvaja z mesnimi in morskimi specialitetami, široko ponudbo menijev ter ustrežljivostjo in z občutkom za hrano. Toplo priporočamo, da poskusite njeno domačo jurčkovo juho v kruhovi skodelici, pršut v teranovi omaki z njoki, zrezek po sadjarsko ali ribe in jedi z žara.

Sprejemamo skupine!


Gostilna sprejme tudi večje skupine ljudi, saj razpolaga z dvema restavracijama in zunanjo teraso. V zimskem času tako sprejme 130, v poletnem pa 200 ljudi. Obiščite gostilno Potok in raziščite čudovit okoliš s sadovnjakom, gozdom in obširno zelenico. Tam bodo otroci našli prostor za igro, vaši hišni ljubljenčki pa prostor, kjer si bodo lahko po dolgi vožnji pretegnili tačke.

Nudimo prenočišča


Tistim, ki bi svoje popotovanje želeli podaljšati, nudi prenočitev v udobnih in sodobno opremljenih sobah. Na voljo je 35 ležišč, pred gostiščem pa obsežnost parkirišče, ki sprejme do deset avtobusov.

Dobrodošli


Vabimo vas, da obiščete gostilno s prenočišči Potok!

Kontaktni podatki

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.