Vabimo vas, da obiščete gostilno s prenočišči Potok!

Prenočišča


Gostilna s prenočišči Potok se nahaja v kraju Jelšane v bližini Ilirske Bistrice, torej na podeželju, kjer jo obdajajo sadovnjak, gozd in obširna zelenica. Vse dni v letu nudi udobno zatočišče in prenočišče za izletnike, gurmane in popotnike. Na voljo je 14 sob (pet dvoposteljnih, sedem triposteljnih in dve s štirimi ležišči), ki so sodobno opremljene. Vsaka ima svojo kopalnico in TV.
Pred gostilno je obsežno parkirišče, kjer je prostor za do deset avtobusov ali osebnih vozil. Sprejemamo torej tudi večje skupine ljudi. In kadar nas obišče avtobusna skupina, dvema osebama (vodiču in vozniku) nudimo brezplačno prenočišče.

Vabljeni na ogled okolice


Obiščite gostilno s prenočišči Potok in raziščite skrivnosti lokalnega okoliša. V Ilirski Bistrici si lahko ogledate različne kulturne in arheološke znamenitosti. Vsem, ki se aktivno ukvarjate s športom, nudijo obilo možnosti za sprehode, kolesarjenje in pohodništvo.

Kategorija: 2
V sobah je tudi internet!

Dobrodošli


Vabimo vas, da obiščete gostilno s prenočišči Potok!

Kontaktni podatki

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.